02 февруари 2008

Сексуална анорексия

Сексуалната анорексия се забелязва при хора, които не правят достатъчно и качествен секс. Колко е достатъчно ли? А как всеки знае кога някой не яде достатъчно? По-същия начин се определя и количеството необходим секс. Може да има някаква препоръка от сорта на 3-4 пъти седмично и прочие. Но това не е най-важното. За нахранването не е важно яденето, а храненето. Демек, храната да храни, да дава нужните вещества. Не всичко, което се яде храни тялото. И така, не всяко ебане дава нужното на тялото и най-вече на емоцията. Липсата на сексуална емоция води до емоционален и хормонален дисбаланс. Потискането на сексуалността побърква. Според мен чистата анорексия е по-присъща за жените. Те често страдат от хранителна анорексия. Да, жените често страдат и от сексуална анорексия. Моралните поуки на приказките от детските книжки и тъпотиите на заухавите родители, превръщат секса в нещо прекалено специално. На прага на ритуалното жертвоприношение. Да, сексът е важен, почти колкото храната. Когато се храниш няколко пъти в месеца - това се нарича глад. Когато ядеш боклуци - това е прикрит глад. Същото е със секса, с тази разлика, че при него може да се "нахраниш" по-качествено за по-дълго време.

Както хранителните анорексички отричат да са гладни, така и сексуалните анорексички отричат да им липсва секс. Едва ли не е падение да ти се ебе. Да си хранителна курва е нормално. Да си 100 кила е плод на стрес и е нужно да те разбираме. А да ти се ебе и да се ебеш означава да си КУРВА долна. Сещате се.

Мъжете по-рядко страдат от анорексия. Еле па в секса :-) Оттам потиснатите сексуално жени им се качват на главите. Защо си ял шоколад, свиня мръсна, напускам те!!! Сещате се.

Успех.