07 юни 2009

Много отворен тоя Иван Бедров

Седи си на столчето в смешната телевизия и определено се мисли за безсмъртен. Виртуално подплатената му надменност е достойна за лека усмивка. Блоърите са щастливи. Интернет бабаитите отново счупиха носа на политик в чата.
Плачат за правата си, а една "гугъл бомба" за тях е много яката работа. А всъщност е престъпление. Разликата между политиците и блогърите се състои само в това, че политиците имат реална власт и кинти. Също, има вероятност сред политиците да има по-умни от най-умните блогъри.

На фона на Бедров, който и за миг НЕ демонстрира сила в реакцията си, няма как да коментирам негативно, типично популистките моменти при Паси. Паси е политик и явно си разбира работата. Застана отново в ефир и се извини. Извини се на себе си, че е бил несъобрзителен и си е позволил да бъде човек с блогърите. Да използва политически неугоден език и да разлае булонките. Днес носеше кремвирши и те ръмжащи ги отнесоха.


Вчера докато ядях пържола се появиха двама Сашковци - Близнаков и Варов. Търсеха срещата със създателя на Википедията. След като хапнахме ги заведох на адреса и дори присъствах. Готино типче е тоя създател. Нормален човек, с порно сайт в биграфията си ;-) Там, в театрото се бе събрала извадка от интернет съществата. Доста от тях са забравили за земната гравитацията и за източника й.
С Комитата хапнахме в кварталната ми кръчма. И той е доволен, че е натрил носа на Паси. Гледахме мача - ирланците бяха учудващо слаби. Интересно ми е отбора на блогарите за какви мачове се готви. Засега са достойни за квартални първенства от група Д. Преговарят за контрола с един от отборите на Дружба 2. Все пак вече смятат, че са вкарали гол на политик, бивш министър. Трябва да се развиват.