12 февруари 2010

Кръстоносци

Винаги и навсякъде кръстоносците (тези, дето носят кръст) са действали като дяволски зверове. Извършват всичко, което е дефинирано като зло в Библията, та и мало више.

Говорят и доста вярват, че са прави, че дори помагат и с тази си вяра потискат, поробват и убиват всички, които са различни. Това е огромна лудост, изродщина. Абсурд на абсурдите на този свят.

Историята и днешния ден потвърждават това, но слепите са всички.

Хитлер е лош чичко, а папата е добър чичко и ще ти купи сладолед.

Кръстоносците се бъркат в живота на човека и на човечеството от хилядолетия, а човечеството е малоумно и оттам слабо.

Кръстоносците са пречели и пречат на познанието и науата.

Кръстоносците завземат и изтребват континенти, белите човечета си честитят коледа и се крият, като си праскат чикии и ебат секретарките си. Иначе са у цръквата редовно у неделя. Чикиите са всеки ден. Те са лошо нещо, но щом са тайна - може. Една молитвичка и готово. А може и без.


И на кого се молите? На Терминатора? На Чък Норис? .... не се сещам повече ... не съм силен във филмите. Вашият филм е много силен. Превръща целия свят в кино Арена ... и буквално в арена .... разделяй и владей ... днес всеки си има отбор ... дори без да е фен на футбола ... и го защитава ревностно ... дори и това да не знае ... противопоставяне във всичко ... индуцирате врагове и предизвиквате страх ... стар номер ... така сте създали и Исляма ... best enemy money can buy ... ;-)

Всичко е за пари и власт. Това ми е ясно. Чудно ми е какво ги правите. Ще е адски тъпо, ако няма някаква по-голяма цел, всичко това. Има опасност и да няма. Която опасност в крайна сметка е за вас и вероятно са самото човечество. Защото човечеството само си е виновно.

....
Борис избил Българските Боили и това е много яко за Българската история. Деба и малоумието. Децата ми няма да стъпят в обществено училище. Светът е зле.
....

Та, защо пиша всичко това. Защото освен, че и до ден днешен има стандартните зверства, има и едно ново, по-силно, по-масово, по-"хуманно" и по-тайно от всякога. Малоумното и слабо човечество ви позволява да действате и напредвате.
Съдба.

Всеки има нужда от вяра.
Всеки има нужда от здраве.
Е и?!
Елата и ме тероризирайте, защото си седя здрав, настрана и отказвам вашата вяра и вашите инжекции.
Проповедниците и лекарите адекватна необходимост,
когато са адекватни.