16 октомври 2010

адско богохулство

Днес човечеството, макар неосъзнато, е адски богохулно.

Слънцето е вредно е фраза и теза, която е широко афиширана и широко приемана. Слънцето е главен източник на енергия за живота на Земята. То е в основата на повечето големи религии, включително и Християнството - светлината, слънцестоенето, възкресението...
Слънцето произвежда Vitamin D, който помага нормалните клетки да се хранят, а раковите да гладуват. Демек, слънцето убива рака. Сами знаете какво ви се казва масово по темата.

Човекът е генетично обременен и оттам дебел,болен, нещастен. Това е още едно от широките схващания днес. Буквално схващания, спазми, блокажи на мозъка и визията. Гените са информацията, която нашия създател е записал в нас, с която ни е дал възможност да сме полу-богове(!). Да имаме възможност да изпитваме всичко хубаво на живота и да можем да избегнем или преодолеем опасностите. Човешкото тяло е изящно, силно и претъпкано със сензори за наслада. Имаме всичко на Земята да живеем в рай. Но имаме и всичко, за да го направим ад. Искали сме честна сделка - получили сме. Ин-зЯн.
Какво прави човекът - ебава майката на всичко и обвинява създателя си и всичко в себе си и около себе си.

Уважаеми читатели,
поради изчерпване основата на материала,
спирам да пиша и учтиво ви моля
да продължите с шляенето си
като натиснете необходимите за целта
интерфейсни средства.
Убав уикенд!